ABOUT US

Vanaf kleins af aan was ik altijd al bezig met vertellen hoe ik dingen graag zag. Dit ging vooral over wat ik dan aan moest. Kleding was een passie vanaf jongs af aan. Door de jaren heen werd deze passie uitgebreid met liefde voor mooie spullen, gezelligheid in huis en vooral oud en nieuw combineren. Bezig zijn met interieur, design & styling is dan ook iets wat ik nu dagelijks doe.

Het begint met mijn Instagram en Pinterest verslaving. Ik kan maar niet vaak genoeg zeggen hoeveel waarde ik hecht aan mooie plaatjes en mensen hier tot in de treure van overtuigen. Dit perfecte plaatje is dan ook precies wat ik wil creëren bij iemand thuis. Je huis is naar mijn mening de allerbelangrijkste plek. Een plek die moet voelen als een warm welkom, een veilige haven, maar vooral de meest creatieve plek. Hoe leuk is het dat je met de kleinste aanpassingen weer een compleet nieuwe sfeer kan neerzetten? Dit zijn voor mij de allerleukste uitdagingen.

Ook is een combinatie van oud en nieuw iets is wat ik veel gebruik tijdens mijn opdrachten. Tijdens mijn studie Fashion & Textiles Technologies heb ik nog meer een passie ontwikkeld voor dit vakgebied. Uiteindelijk wilde ik net zoals dat ik mijn huis regelmatig voorzie van een nieuw interieur ook andere mensen helpen met vraagstukken over hun interieur.

&MAR is daarom een platform geworden voor ieder wat wils, de verschillende diensten kunnen zowel particulier als zakelijk worden aangeboden. Ook ben ik erg benieuwd naar jouw eigen stijl en hoor ik graag vooraf wie je bent, wat je doet en vooral wat je mooi vindt en wat je inspireert. Graag werk ik daarna mee aan dit proces om dit tot realiteit te maken!

INSTAGRAM @_ANDMAR