Interieur projecten

Op deze pagina vind je alle toffe projecten die ik al heb morgen realiseren. Het is een diverse mix aan projecten op zowel particulier als zakelijk gebied. Ook divers op het gebied van stijlen, kleuren én inrichting. Ik denk graag creatief en op een passende manier mee met jouw interieur.

Neem contact op Bekijk instagram

WOONHUIS AMSTERDAM. 

Voor de nieuwe woning van een jong stel mocht &MAR een passend kleuradvies geven. De woning was in vervallen staat en is compleet opgeknapt. De bewoonster had al een duidelijk beeld dat de nieuwe woning een frisse maar wel warme uitstraling moest krijgen. Zodat dit echt voelde als een plek van thuiskomen.

&MAR heeft uiteindelijk een fijne mix van kleuren, materialen en structuren voorgelegd. Een fijne mix van verschillende verftechnieken welke er voor zorgen dat deze woning meer diepte en beleving krijgt.

Ook hebben we gekeken naar de juiste type verlichting van deze prachtige woning. Zo hangen de Louis hanglampen uit de &MAR webshop ook in deze woning. Passend bij de totale sfeer en functioneel.

Het is een prachtig geheel geworden en precies waar de bewoners opzoek naar waren. Een kleuradvies kan zowel uit een neutraal als kleurrijk palette bestaat zo blijkt maar weer!

HERINRICHTING RESTAURANT VILLA BLØFF.

Voor een bestaand restaurant mocht &MAR een nieuwe interieur plan samenstellen. De basis was sterk maar mistte zeker nog de gezelligheid die je van een restaurant mag verwachten. In diverse gesprekken met de eigenaren zijn we diep in de huidige branding gedoken en hebben we hierin een aantal punten aangepast. &MAR houdt van één duidelijk verhaal. 

Zo heeft &MAR een duidelijk kleurplan ontworpen welke afgestemd is op zowel het huidig als het nieuwe interieur. Dit kleurplan is doorgetrokken door het gehele pand en is zelfs op de toiletten terug te vinden. Het is een fijne mix van materialen, vormen en kleuren geworden. Een warm, knus en uitnodigend geheel.

Ook heeft &MAR advies mogen geven voor het meubilair. Zo hebben we gekozen comfortabele maar esthetisch verantwoorde stoelen in combinatie met mooie marmeren vierkante bladen. Welke aansluiten bij de algehele stijl van Villa Bløff. 

De eigenaren en de gasten zijn enorm te spreken over het warme welkom mede dankzij het interieur. En &MAR luncht hier maar al te graag zelf dus zeker een bezoekje waard!

SFEER & STIJLADVIES | WOONHUIS ARNHEM.

Voor een bestaand woonhuis mocht &MAR een passend Sfeer & Stijladvies uitwerken. &MAR heeft het huis voor zien van een totaal kleuradvies voor alle wanden, een uniek keukenontwerp tot in de details uitgedacht en tot slot een aantal meubels geadviseerd. 

SFEER & STIJLADVIES | WOONHUIS ARNHEM.

Voor een bestaand woonhuis mocht &MAR een passend Sfeer & Stijladvies uitwerken. Waar de wanden eerst overal nog wit waren zijn ze nu omgetoverd tot warme en passende kleuren welke bij het huidige interieur van de bewoners aansluiten. Daarnaast mocht &MAR ook nadenken over passende maatwerkoplossingen welke dienen als extra opbergruimte én ruimte in de woonkamer.

Badkamer ontwerp Arnhem
Badkamer ontwerp Arnhem Maatwerkmeubel
Badkamer ontwerp Arnhem inclusief maarwerk ombouw.
Badkamer ontwerp Arnhem
Badkamerontwerp Arnhem

BADKAMERONTWERP | WOONHUIS ARNHEM.

Voor een badkamer in een jaren-30 huis mocht &MAR een nieuw ontwerp uitdenken en uitvoeren. Voor deze badkamer heb ik speciale maatwerk producten ontworpen zoals het badkamermeubel en de wasmachine-ombouw. 

STYLING | STUDIO &MAR WEBSHOP.

Voor de &MAR webshop heb ik een nieuwe branding ontwikkeld. Passend bij de visie en producten van de &MAR webshop. Deze is uitgevoerd in zowel beeld als video.

KLEURADVIES | WOONHUIS ARNHEM.

Voor een prachtig herenhuis in Arnhem mocht &MAR een kleuradvies geven. We hebben een rustige maar warme basis gecreëerd waar de architectuur van het huis prachtig tot z’n recht komt. 

Binnenkijker // Rotterdam.

Bij een prachtig huis in Rotterdam legde &MAR en With Lou Photography dit prachtige interieur vast voor de &MAR blog. 

Binnenkijker // Amsterdam.

Bij een prachtig huis in Amsterdam legde &MAR en With Lou Photography dit prachtige interieur vast voor de &MAR blog. 

Interieurprojecten Arnhem en omstreken

Hi! Wat leuk om je hier te zien! Ik hoop dat je inmiddels alle informatie die je zoekt op de website hebt kunnen vinden. Van pakketten, tot prijzen en van inspiratie tot projecten. Heb je toch nog een vraag of wil je kennis maken? Vul dan het contactformulier in en wie weet zien wij elkaar snel!

Liefs, 
Martika

 

Martika Roelofs
Interieurontwerper

Persoonlijk contact |  Fijne samenwerking ✓2D én 3D ontwerpen  ✓Particulieren en bedrijven ✓Interieuradvies van A tot Z.